Нов мобилен компютър EDA57 от Honeywell

Honeywell, световен лидер в иновациите в сферата на технологичните решения, представи своят терминал - Honeywell EDA57. Този изключителен мобилен компютър разполага с най-съвременната технология и дизайн, като предлага ненадмината производителност и сигурност за бизнес и индустриални нужди.

EDA57 разполага с издръжлив корпус и водоустойчив дизайн, което го прави идеален за работа във всякакви условия. Снабден с високоразделителен дисплей, бърз процесор и множество опции за свързаност, Honeywell EDA57 се превръща във вашия надежден спътник за увеличаване на ефективността на операциите и ускоряване на вземането на бизнес решения. Неговите продуктивност и надеждност го правят подходящ за широк спектър от индустриални приложения, от складове и производствени линии до ретейл и логистика.

С Honeywell EDA57 компанията се ангажира с нови върхове в иновативната индустрия, предоставяйки най-доброто от технологичния напредък, който подпомага развитието на бизнеса.




Повече за мобилен компютър EDA57 може да прочетете на нашия сайт ТУК

Повече за мобилен компютър EDA57 от сайта на Honeywell може да прочетете ТУК.

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън- гаранционен сервизен център за продуктите на Honeywell за територията на Република България