Нов баркод принтер PC42E-T от Honeywell

Honeywell PC42E-T: Компактност и Производителност в Едно

Honeywell PC42E-T е мощно настолно принтерно решение, предназначено за бизнеси със средни по обем печати, които изискват надеждна и непрекъсната работа. С интелигентни функции и лесен за използване дизайн, PC42E-T е идеален за различни индустрии като ритейл, транспорт и логистика, леко производство и складове.

PC42E-T предоставя компактност, надеждност и интуитивна потребителска среда, осигурявайки ефективна производителност, лесно управление и поддръжка. С производителността си и намалените разходи, този принтер е идеален за разнообразни приложения в индустрии като ритейл, складове, транспорт и логистика, както и леко производство.

Оборудван с високопроизводителни печатащи глави с резолюции от 203 dpi или 300 dpi, PC42E-T предлага бърз и стабилен печат с максимална скорост от 6 инча в секунда. Това отговаря на изискванията на клиентите за подобрена точност при печата и висококачествени етикети, необходими за задачи като проследяване на логистични пратки и маркиране на активи и продукти.




PC42E-T включва бутон за икономия на лента, който помага за намаляване на излишното изхвърляне на етикети и спестява време при калибрацията. С умно проектиран дизайн, превключването между 0.5-инчов и 1-инчови лентови основи става лесно, позволявайки множество приложения с един принтер.

Опциите за свързаност на PC42E-T са разнообразни и отговарят на различни сценарии за използване. Освен вграден Ethernet и USB хост, принтерът поддържа разнообразие от аксесоари като резачки, отделители, Wi-Fi/Bluetooth® и USB към сериен кабел. Резачката подпомага повишаването на продуктивността, а отделителят поддържа различни видове хартия и предлага отлична функционалност при изваждане на етикетите. Опционалният Wi-Fi/Bluetooth модул улеснява разпределението и управлението на голям брой принтери, като намалява ограниченията на физическите кабелни връзки.

Повече за баркод принтери PC42E може да прочетете на нашия сайт ТУК

Повече за баркод принтер PC42E може да прочетете от сайта на Honeywell ТУК

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън- гаранционен сервизен център за продуктите на Honeywell за територията на Република България