Принтерите на Datamax-O'Neil на българския пазар

Honeywell придоби фирма Datamax-O'Neil, една от най- големите в света, за производство на етикетни принтери, за различни приложения и среди - стационарни, мобилни, RFID, апликатори, както и принтери за билети /театри, музеи, спортни събития,  концерти и други/ .

Цялата гама на Datamax-O'Neil вече присъства в портфолиото на Honeywell.

Разделена е на класове:

Настолните етикетни принтери – класове “ E “ и “ workstation “, са създадени да съчетаят функционалностите на индустриалните принтери и в същото време да отговарят на изискванията за нисък бюджет. Подходящи са за магазини, аптеки, леки производства.

Индустриалните етикетни принтери – класове  “ M “, “ I “, “ H “ и “ Performance “ са разработени специално за по- тежки условия на труд като всеки клас има своето уникално предназначение. Принтерът, клас “ M “, е създаден за ограничени работни пространства, лесна пддръжка и обслужване. Принтерите от клас “ I “, революционизират представата за баркод принтерите със своят дизайн, възможност за инсталиране на опционални модули на място, както и със здравината си. Класът “ H “ е оборудван с най- много възможности от всички принтери в индустриалните класове, отличава се с двойно по- висока от обичйната скорост, предназначен за непрекъсваем режим на работа.

Апликатори Принтерите от клас “ A “, са създадени специално за нетрадиционна работна среда. Дизайнът е направен така, че да позволява много бърза смяна на консумативите и печатащата глава. Покрит е с неръждаема стомана, която позволява използването му в среда с повишена влажност, както и в редица приложения, с уникална насоченост.

Билети – Принтерите от клас “ S “, както подсказва и самото им име, са специализирани етикетни принтери за  издаването на билети. Здравият металнен корпус, позволява използването им във всякаква среда.

Мотокари – Принтерите от  серията “ MP Compact 4 Mark II се отличават от цялата гама на Datamax-O'Neil със своят дизайн. Главното предназначение на тези етикетни баркод принтери е печат на билети от превозни средства, но успешно се използва и в складове върху мотокари за печат на етикети.

Булнекс, освен продажбата на цялата гама етикетни принтери на Datamax-O'Neil , предлага на клиентите си и техническа помощ по внедряването и поддръжката им.

На сайтът ни вече има по-подробна информация за част от устройствата от различните класове етикетни принтери на Datamax-O'Neil

Присъстващи принтери на сайта ни от серията Datamax-O'Neel: E-Class. Workstation w110. M-Class.