Мобилен компютър CT30XP

CT30 XP е  издръжлив, универсален бизнес инструмент, който осигурява изключително надежден достъп до данни и комуникации за мобилните работници на първа линия. Продуктът съчетава елегантен дизайн с удобството на мобилен телефон от висок клас, като същевременно осигурява устойчивост, управляемост и функционалността, от които зависи сериозният бизнес.

В комбинация със софтуерите на Honeywell като Operational Intelligence, Smart Talk унифицирани комуникации и Smart Pay безконтактно плащане. CT30 XP е идеалната платформа, върху която фирмите в търговията на дребно, здравеопазването и доставките могат да си осигурят ефективни решения. Изграден върху платформата Mobility EdgeTM, CT30 XP осигурява възвръщаемостта на инвестициите, изисквана от сериозния бизнес. Продуктът използва най-новите технологии за процесор и памет осигурявайки години на висока производителност с гарантирана поддръжка от Android 11 до поне Android 13 и ангажирана поддръжка за Android 14 и 15, в зависимост от осъществимостта.




Повече за мобилен компютър CT30XP може да прочетете на нашия сайт от ТУК

Повече за мобилен компютър CT30XP от сайта на Honeywell може да прочетете ТУК

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън- гаранционен сервизен център за продуктите на Honeywell за територията на Република България