Нов мобилен терминал CT40

В днешни дни търговците на дребно са изправени пред множество предизвикателства. Постоянно променящи се потребителски модели на покупките, огромна конкуренция, разнообразие в технологично и ценово  отношение и произтичащите от това затруднения в планирането. Огромна част от продажбите все още се извършва в магазините. Предварителните заявки при клиентите е много важна по отношение на правилната планировка при управление на наличностите. Новият терминал на Honeywell, CT40, позволява детайлна и бърза комуникация с клиентите, изпращане на заявки към централен офис в момента на получаването, детайлна информация за наличностите.

Изграден на базата на платформата Mobility Edge, операционната система е с разширен жизнен цикъл – четири поколения на Андроид от Андроид Nougat до Андроид Q, както и две годишни актуализации на сигурността до две години след четиригодишния цикъл осигурени от Honeywell Sentinel. Чрез общата платформа Mobility Edge, приложенията се тестват и валидират веднъж, оптимизира се производителността на устройството, улесняват се софтуерните актуализации, обученията и поддръжката, удължава се работния цикъл на продукта.

Mobility Edge, операционната система е с разширен жизнен цикъл – четири поколения на Андроид от Андроид Nougat до Андроид Q, както и две годишни актуализации на сигурността до две години след четиригодишния цикъл осигурени от Honeywell Sentinel. Чрез общата платформа Mobility Edge, приложенията се тестват и валидират веднъж, оптимизира се производителността на устройството, улесняват се софтуерните актуализации, обученията и поддръжката, удължава се работния цикъл на продукта.

Мобилният компютър CT40 е нещо повече от хардуерно устройство! Съвместим с широка гама приложения както на Honeywell така и на външни фирми, цялостно портфолио от аксесоари, удължена софтуерна и хардуерна поддръжка позволява на CT40 да се превърне в незаменим помощник в ежедневните бизнес задачи.

Терминалът, CT40, е едновременно здрав и мощен. Оборудван с високоефективен осем- ядрен чипсет, бърз Wi-Fi, и 4G LTE комуникации, за да даде възможност за бърз достъп до всяка информация, която е нужна, Gorilla покритие на дисплея, за да го предпази от случайни наранявания, ергономичен дизайн за удобна целодневна дейност.

По-подробна информация за мобилен компютър CT40 от нашия сайт може да прочетете ТУК

Повече за мобилен компютър CT40 от страницата на Honeywell може да прочетете ТУК

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България