Нов Складов Терминал EDA 60k

Най- новият мобилен складов компютър на Honeywell. Базиран изцяло на операционна система Андроид 7.1 Nougat, този терминал дава неограничени възможности на разработчиците за всякакви приложения необходими за подобряване на дейностите в склада.

Двулентовото безжично радио позволяват достигането на високи скорости на предаване на данните, което прави от EDA60k идеалният мобилен компютър за Voice Recognition управление на логистичната дейност.

Тридест клавишната хардуерна клавиатура предоставя възможност за избор при въвеждането на данни между нея и съвременния сензорен екран.

Възможност за избор предоставя и сканиращият механизъм. Терминалът може да бъде закупен с 1D или с 2D баркод скенер.

Издръжливостта на новият терминал на Honeywell е на познатото ниво – IP 64, тестван върху бетон от 1,5 метра, батерия, която е проектирана да издържа на интензивно натоварване за нормална работна смяна.

Клиентите, които до сега са използвали известният мобилен компютър CK3, ще могат да използват ръкохватката и док станцията за зареждане на батерии и с терминала EDA60k. Целта на тази съвместимост е намаляване на разходите.

По-подробна информация за мобилен компютър EDA60k от нашия сайт може да прочетете ТУК.

Повече за мобилен компютър EDA60k от страницата на Honeywell може да прочетете ТУК.

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.